Friday, June 29, 2012

Jualan Cupcake masa Hari Terbuka !


Salam..
Lamanya tak bersiaran kat blog kan..asik upload dalam fb je huhu. Lagipun dalam fb tu sue create group..jadi pada sesiapa yg berminat buleh le add group Sufe Home Recipe yea. Belum berkesempatan nak create Page..

Nih nak cerita baru2 ni ada buat Hari Terbuka Pusat Jalur lebar Komuniti di Kompleks Perpaduan Tumpat, so sue ambil kesempatan ni dalam kebizian yang melampau(eh ayat apa lah ni?) ..sempatkan jugak. Nasib baik, adikku sayang ada bercuti kat rumah..dia lah yang menghulurkan bantuan. Alhamdulillah..ada lah berbaki 3-4biji..sue sedekah kah kepada rakan2 yang hadir hari tu.


Ini lah rupa kesemua cc chocolate moist dengan ganache untuk hari tu :)

Angry bird steady je..tak mencair..ya la edible image kann..


Perasan tak ada sue hiaskan dengan m&m kat atas tu..kaler dia berubah tau bila berjemur..sun burn waaa...


.