Monday, October 18, 2010

Cup Cake~Chocolate (Door Gift)

Salam sahabat..
Tak lama lagi dah nak start cuti sekolah..pastu dah start la kenduri kendara kan. Yang dah plan nak naik pelamin cuti sekolah akhir tahun ni..terlebih dahulu sue ucapkan Selamat Berbahagia..amin.

Zaman sekarang ni banyak betul nak belanja untuk kenduri kawen yea. Ni Sue nak share Bajet Door Gift kalau nak bagi pada tetamu. Ada yang bagi telur..ada yang bagi cekelat.. ada jugak yang bagi kek cawan. Hmm.. ni ada sampel kalau nak yang bajet punya. Yang ni dalam cup yang saiz M tau bukannya dalam cawan biskut raya tu..hehe.

Boleh pilih..nak kek cawan vanilla, coklat, blueberry jugak atau buleh request perisa nanti yea.


Yang ni dah siap masukkan dalam plastik sudahh.. dah nampak comey...cute. Letak le tag 'Terima Kasih' kat situ sebagai tanda penghargaan pada tetamu yang hadir.!

Place oder awal-awal yea. Emel sue dulu nanti kita discuss detail..oraittt!